Słodki stół na każdym przyjęciu i bankiecie nie ma zastąpić tortu - choć może. Jest to urokliwy kącik z bajkowymi
deserami i kolorowymi przekąskami, słodki pretekst, żeby wstać z przypisanego miejsca i porozmawiać z innymi gośćmi. Poza tym tort to pewnik, a słowo deser kryje w sobie przecież tyle znaczeń. Jako wielbiciele łakoci pamiętamy, że mają one za zadanie nie tylko smakować ale i smakowicie się prezentować.

Przygotowując taką atrakcję jesteśmy w stanie spełnić niemal każde życzenie naszych klientów, ponieważ niemal wszystkie słodkości robione są ręcznie i przygotowywane na specjalne zamówienia. Oferując na Państwa przyjęcie słodki bufet, gwarantujemy nie tylko niezapomniane doznania smakowe, ale także wspaniały efekt wizualny, który dopełni państwa dekoracje i będzie doskonale współgrał z tematyką uroczystości.

Dokonując wyceny słodkiego stołu, kluczowy wpływ na cenę ma liczba osób, rodzaj słodyczy, które Państwo wybiorą, a także wszystkie niezbędne akcesoria, które decydują o charakterze candy baru.

Naszym klientom jesteśmy wstanie zaoferować min:

- wieża z babeczek w wybranym kolorze z ozdobnym akcentem np. perełka
- personalizowane ciasteczka w wybranym kolorze(np. młoda para, akcenty nawiązujące do slubu)
- cake pops z wybranym kolorze
- ręcznie robione pralinki
- pianki
- pudełeczka z migdałami
- personalizowane czekoladki
- mini deserki w kolorze wybranym
- makarony
- oraz mieszanka słodyczy w w wybranym kolorze lub z akcentem w wybranym kolorze
- winietki z nazwami słodyczy
- satynowa narzuta w wybranym kolorze na stół
- inne drobne dekoracje w kolorze przewodnim 



Fontanna Giles & Posner CF1500

Idealna dla dużych przyjęć

Wysokość:81 cm
Pojemność:3 - 5kg czekolady
Czas pracy:16h ciagłej pracy
Liczba osób:60 - 120 osób
x

Fontanna CF54

Idealna na małe przyjęcia z przyjaciółmi, imieniny, urodziny, imprezy domowe

Wysokość:54 cm
Pojemność:0,9 - 1,9 kg czekolady
Liczba osób:10 - 30 osób
Czas pracy:4h ciągłej pracy
x

Fontanna CF65 PRO

Idealna na średnie i duże przyjęcia

Wysokość:65 cm
Pojemność:2,5 - 5 kg czekolady
Liczba osób:40 - 100 osób
Czas pracy:12h ciągłej pracy
x